O nama

Engel je tradicionalna obiteljska kompanija sa preko 40 godina iskustva u telekomunikacijama. Engel nudi kvalitetnu i inovativnu  tehnologiju te istovremeno najpotpuniju paletu proizvoda za novu digitalnu televiziju što će uz uigrani tim stručnih ljudi u Hrvatskoj voditi do potpunog zadovoljstva sadašnjih i budućih klijenata.

 

Snaga logistike.


17.000 kvadratnih metara u nedavno otvorenom logističkom centru u Španjolskom Perpignanu nam omogućuje veliki skladišni prostor kako za pohranu tako i za kontrolu oko 10.000 artikala koje naše bazno poduzeće ima u ovom trenutku.
To je također izuzetan strateški položaj našeg logističkog centra (u blizini cesta s naplatom cestarine koja prelazi francusko-španjolske granice), što nam omogućuje brzinu prema svim našim kupcima iz Španjolske i cijelog svijeta.

 

Prostor: konkurentska prednost.

Činjenica da raspolažemo ovako velikim logističkim prostorom omogućuje nam da se bez straha suočimo sa budućnosti u kojoj klijenti zahtijevaju da uvijek imamo sve i dostavljamo brzo.

Digitalna tehnologija za Novu televiziju.

ENGEL 's velikim iskustvom u telekomunikacijskom sektoru pomaže ponuditi kvalitetne proizvode za individualni i zajednički zemaljski i satelitski prijem.


Istraživanje i razvoj: prioritetni cilj za tvrtku.

ENGEL čine veliki timovi usmjereni na istraživanje i razvoj proizvoda: vrlo iskusni inženjeri i tehničari rade na tehničkom razvoju novih proizvoda koji nude konkurentna rješenja profesionalnih telekomunikacija. Iza njih, drugi tim inženjera i tehničara se brine o dizajniranju i proizvodnji po normama najstrože kontrole kvalitete.

Domaće i međunarodne usluge putem podružnica i distributera.

ENGEL želi ponuditi dobru uslugu za sve svoje klijente. U tu svrhu imamo velike timove menadžera i stručnjaka iz marketinga, prodaje, distribucije i logistike kako bi svaki kupac bio zadovoljan.


Engel kvalitete.

ENGEL želi da su instalateri/monteri i krajnji korisnici u potpunosti zadovoljni s kupnju i korištenjem njihovih proizvoda. Da bi se to postiglo nudimo savjete i tehničku podršku prije i nakon kupnje.